Sanjam dom - ideje za lepši dom


Sanjam dom - ideje za lepši dom
V osrčju levjega kraljestva V osrčju levjega kraljestva (slika 2)V osrčju levjega kraljestva (slika 3)V osrčju levjega kraljestva (slika 4)V osrčju levjega kraljestva (slika 5)V osrčju levjega kraljestva (slika 6)V osrčju levjega kraljestva (slika 7)

V kraju Tinyeleti ob reki Sabie v Južno afriški republiki stoji prav posebna opazovalnica za leve. V resnici gre za ploščad veliko 50 kvadratnih metrov¸, 7 metrov nad tlemi, z dvižnim mostom in prestižem vrednim hotela petih zvezdic. Za na videz preprosto leseno kolibo brez sten, se skriva vrhunska turistična storitev za katero je treba odšteti 1.890 dolarjev na noč, v ceno pa je všteta a la cart večerja in razkošen afriški zajtrk. Ker pa se gotovo sprašujete, čemu tako visoka cena, pa moramo dodati še to, da lesenjača stoji na predelu, kjer kraljujejo levi, družbo jim delajo krokodili in še kup drugih afriških državi. Lion Sands Game resort je Animal planet v živo.

Bodite pozorni na interier hiše brez sten. Škoda le, da hiška nima interneta. No, saj je vendar dobesedno sredi divjine.

Avtor: SD

 
V osrčju levjega kraljestva (slika 2)
 
V osrčju levjega kraljestva (slika 3)
 
V osrčju levjega kraljestva (slika 4)
 
V osrčju levjega kraljestva (slika 5)
 
V osrčju levjega kraljestva (slika 6)
 
V osrčju levjega kraljestva (slika 7)
 
V osrčju levjega kraljestva (slika 1)


Pinterest
 
Facebook