Sanjam dom - ideje za lepši dom


Sanjam dom - ideje za lepši dom
Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 2)Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 3)Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 4)Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 5)Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 6)

Poglejte si primer avstralske podeželske hiše, ki je verjetno nihče niti opazil ne bi, če je tudi znotraj ne bi polepšali z zanimivimi barvnimi dodatki. Naj povemo še, da ima hiša veliko steklenih površin in zato pride igra barv še bolj do izraza.

Oglejte si priložene slike in takoj vam bo jasno, kaj hišo naredi moderno. K staremu sivo-rjavemu pohištvu so kombinirane okrasne blazine in fotelji močnih modrih, oranžnih in rdečih barv. Tudi tepihi so pisani, kar je dobro predvsem pri čiščenju. So pa zato stene vseskozi svetle, bele, le tu in tam je kak dodatek. Prav zaradi natančno odmerjenih barvnih dodatkov deluje hiša sveže in moderno. Vsekakor zanimivo za vse, ki prenavljate stanovanje, pa bi radi nekaj novega ...

Pod to interierno prenovo so se podpisali strokovnjaki podjetja Rural Building (www.ruralbuilding.com.au).

Avtor: SD

 
Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 2)
 
Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 3)
 
Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 4)
 
Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 5)
 
Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 6)
 
Kako z eno potezo staro spremeniti v moderno? (slika 1)


Pinterest
 
Facebook