Sanjam dom - ideje za lepši dom


Sanjam dom - ideje za lepši dom
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 2)Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 3)Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 4)Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 5)Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 6)Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 7)Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 8)



Ko je podjetje Sakhteman iz Teherana po spletu objavilo nekaj posnetkov svojih 3D talnih oblog, se je usul plaz navdušenja. Pa tudi ogorčenja. Nekaterim so 3D talne podlage všeč, drugi pa se zgražajo predvsem zaradi realističnosti. Čeprav so fotografski posnetki, če so narejeni pod izbranim kotom, veliko bolj dramatični, pa se vseeno po Facebooku pojavljajo komentarji, da tudi v resničnem življenju mnogi ne verjamejo, da gre za oblogo PVC, laminat, ali celo keramične ploščice.

Zanimivo je tudi to, da podjetja v Iranu ne skrivajo cen (www.sakhteman115.com). polaganje kvadratnega metra 3D talnih oblog stane 2 eur, izdelava samolepilne tapete oziroma tiska na keramiko pa je povsem individualna, ker, tako pri Sakhtemanu, doslej še niso imeli dveh enakih motivov.

Avtor: SD

 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 2)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 3)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 4)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 5)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 6)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 7)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 8)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 9)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 10)
 
Iranski hit, ki se širi po vsem svetu (slika 1)


Pinterest
 
Facebook